Thuis op Dunleigh Hall

Wat als de plaats die je thuis zou moeten zijn, als een zware last op je schouders rust?

Ierland, 1876. William Garney, 4e graaf van Rassmore, erft van zijn vader het verwaarloosde landgoed Dunleigh en torenhoge schulden. Hij kan op geen enkele manier voldoen aan zijn verantwoordelijkheden. Tenzij... hij een rijke vrouw trouwt.

Als steenrijke Amerikaanse zou Caroline Milton graag gezien moeten zijn in de hoogste kringen van New York. Haar vader dankt zijn fortuin echter aan de aanleg van spoorwegen in de burgeroorlog. Nieuw geld, weinig aanzien. Carolines moeder weet raad: ze neemt Caroline mee naar Londen, waar de adel altijd op zoek is naar een fortuin om in hun noodlijdende landgoederen te steken. Stel je voor dat Caroline een heuse titel in de wacht sleept.

Voor William is een verbintenis met Caroline de beste oplossing voor zijn geldgebrek. Maar voor Caroline valt het niet mee de luxe en moderne gemakken van haar New Yorkse villa te verruilen voor een tochtig en kil landhuis in het woeste Ierland, waar opstandige pachters voor problemen zorgen. Is het huwelijk van William en Caroline hiertegen opgewassen?


Uitgaven

Uitgeverij Kok, september 2017

Gebonden, ISBN 9789029726757
E-book, ISBN 9789029726764

Media over Thuis op Dunleigh Hall

Leest als de spreekwoordelijke trein. Het is heel toegankelijk geschreven, heerlijk romantisch en mooi gebonden uitgevoerd. - Nederlands Dagblad

Thuis op Dunleigh Hall van Dineke Epping is een aansprekende en levendig geschreven historische roman over twee mensen uit totaal verschillende werelden die, ondanks vijandschap, problemen en spanningen, samen een bestaan opbouwen. - Reformatorisch Dagblad

Origineel, sfeervol en romantisch. - Wereldvanboeken.nl

Achtergrondinformatie


Extra's

Kerstverhaal: Kerst op Dunleigh Hall
Etiquetteles 1: Zwijgen is goud door Caroline Garney, gravin van Rassmore
Etiquetteles 2: Kleren maken de dame door Imogen Bingham, burggravin Kilbrooke
Etiquetteles 3: Een heer in de liefde door James Bingham, burggraaf Kilbrooke
Etiquetteles 4: Wie het eerst komt... door William Garney, graaf van Rassmore

Afbeeldingen