De draad die ons verbindt

In een klein, Engels dorp raken de levens van een onafhankelijke naaister en een verbitterde soldaat met elkaar verbonden. Kunnen zij hoop en genade vinden?

Engeland, 1880. Al ruim zeven jaar houdt Eileen Brady een groot geheim verborgen, dat haar vervult met schuldgevoel. Nu ze naam heeft gemaakt als naaister, besluit ze naar het dorp Almsbrick te reizen om haar verkeerde keuzes recht te zetten en op te eisen wat van haar is. Maar wanneer ze bevriend raakt met de weduwe Moira, wordt het steeds moeilijker om haar plan door te zetten.

Ook soldaat Matthew Wilson arriveert in Almsbrick, gewond en gedesillusioneerd door de oorlog waarin hij heeft gevochten. De overname van een verwaarloosde pachtboerderij geeft hem een nieuw doel. Zo kan hij in het dorp blijven en een oogje op zijn nicht Moira houden… en achterhalen wat die nieuwe naaister van plan is.


Uitgaven

Uitgeverij KokBoekencentrum, juni 2020

Paperback, ISBN 9789029729734
E-book, ISBN 9789029729741
Audioboek, ISBN 9789029729758

Media over De draad die ons verbindt

Heerlijke roman. Mooi ook om te lezen hoe de aanvankelijk egocentrische hoofdpersoon verandert in een vrouw die begrip heeft voor andere mensen en echt leert liefhebben. Nederlands Dagblad

Dineke Epping weet met ”De draad die ons verbindt” het oude Engeland tot leven te brengen in goede sfeertekeningen en mooie verhaallijnen. Reformatorisch Dagblad
 

Pinterest