dinsdag 7 oktober 2014

Op de cover van Lees en Luister


Afgelopen donderdag had ik een gezellige avond met Petra Kruijt die mij kwam interviewen voor het magazine Lees en Luister. Leuk om ook haar ervaringen met het uitgeefproces te horen, al was dat gedeelte natuurlijk ‘off the record’. Ze heeft er een leuk artikel van gemaakt.
Gisteren heeft Jaco Klamer mij gefotografeerd, mijn foto komt zelfs op de cover!
Bijzonder hoor, want normaal gesproken neem ik Lees en Luister zelf mee uit de boekhandel om te kijken of er nieuwe boeken van mijn favoriete schrijfsters zijn!


De verschijning van Op de vleugels van de wind komt nu steeds dichterbij. Inmiddels heeft de corrector het manuscript doorgenomen, en daarna ikzelf nog een keer. De omslagtekst is klaar en de foto voor de achterzijde uitgezocht. Nu ligt alles bij de zetter en volgende week krijg ik de drukproef in huis. Spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten